Bine aţi venit !

Techwerk va ofera o gama variata de motoare electrice monofazate si trifazate produse de unele dintre cele mai bune firme din domeniu.

 

Suntem furnizori si distribuitori ai marcii OMEC MOTORS precum si a marcii KRAUTER, producător german al carui istoric este impresionant, avand experienta mare in producerea de motoare electrice, incepand productia inca din anul 1959  continuand pana in prezent.

 

 

 

Va oferim motoare electrice de calitate superioara cu o eficientizare mare a consumului de energie precum si un randament foarte ridicat. Produsele noastre ofera un standard de siguranta inalt si incredere, iar noi suntem bucurosi sa implementam aceste elemente in compania noastra pentru a va putea ajuta sa va alegeti motorul dorit. Calitatea si încrederea sunt pentru noi prioritatea numărul unu!

motor electric monofazat cu condensator de pornire si functionare talpa B3 motor electric monofazat cu condensator de pornire si functionare talpa B3
poza motor electric poza motor electric

Comandă /Pentru mai multe produse cere o ofertă

Completază câmpurile de mai jos apoi apăsaţi butonul "Trimite mesajul".

* compurile cu obligatorii

Echipa noastră se pune în mişcare şi va răspunde cererii Dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Mesajul a fost trimis

Nu v-aţi  găsit motorul dorit? Techwerk vă oferă prin comandă Motoare electrice monofazate şi trifazate cu puteri de la 0.09 kW - 315 kW. Cereţi o ofertă cu motorul dorit si echipa noastră vă stă la dispoziţie cu informaţii suplimentare.

 

 

Datele si informaţiile site-ului pot contine eventuale mici greşeli

COPYRIGHT © 2024         TECHWERK SRL,

CUI RO37893290,  J32/1022/04.07.2017,  Cristian, Strada XIX, Nr. 29, Jud. Sibiu, Telefon: 0733299586

e-mail: info@techwerk.ro